Australien rejser

De farligste dyr i Australien

Har du planer om en rejse til Australien er det en god ide at læse op på de farligste dyr i landet. Australien er nemlig det land i verden med flest farlige dyr samlet på et sted. De findes både i vandet, ved kysten og i midten af landet. Så uanset hvad du har planer om at besøge i Australien, så læs med her. Hvis du altså vil hjem med livet i behold.

Stenfisken

Denne fisk ligner ikke de andre fisk, hvilket er med til at gøre den utrolig farlig. Den er ikke til at få øje på i vandet, da den kan camouflerer sig med sine omgivelser. Den er yderst giftig, og befinder sig i vandet tæt på kysten.

Hvis du træder på denne fisk, vil du hurtigt være i ekstreme smerter, da den udløser en stærk nervegift. Nervegiften breder sig hurtigt til resten af kroppen, så du skal søge hjælp hurtigt.

 

Saltvandskrokodillen

Som du nok havde gættet er salsvandtkrokodillen også iblandt nogle af de farligste dyr i Australien. Dens gab er større en nogle andre krokodillearter, og så er den yderst aggressiv. Den er en sand mester i at ligge på lur, og overfalde byttet når det mindst venter det.

Så hold øjnene åbne, hvis du befinder dig i et af Australiens mange sumpområder, da det er her den elsker at ligge på lur.

 

Hvidhajen

Alle er bevidste om at Australien er et yderst hajbefængt område. Den store hvidhaj holder til ved Australiens østkyst, og har det med at søge ind mod kysten, hvis den ikke kan finde føde på dybere farvand.

Ligesom salsvandtkrokodillen er den yderst aggressiv, og kan lugte blod på flere kilometers afstand. Så har du fået en rift eller et sår på kroppen er det en god ide at vente nogle dage med at hoppe i vandet.
Har du stadig mod på at besøge Australien så book igennem Kipling Travel – de har mange års erfaring som rejseudbyder, og kan give dig gode råd med på din rejse.