Sådan forbereder I jer bedst muligt på den kommende skiferie

contentDK Sommeren er nu ved at være ovre, og derfor er der mange som benytter de kolde og regnfulde måneder til at tage på skiferie. Skiferie er en god måde for langt de fleste familier til at få brugt noget tid sammen, samtidigt med at de er fælles om at lave en udendørs aktivitet. Når I skal afsted på skiferie, er der dog stadig nogle overvejelser I som forældre bør have gjort jer.

Sørg for at anskaffe jer og børnene varmt vand tæt tøj

Det første I skal overveje og sørge for, er om alle jeres børn har mindst et sæt varmt og vandtæt tøj. Dette er nemlig yderst vigtigt, idet det hurtigt går ud over oplevelsen hvis barnet bliver koldt og vådt. En god måde at undgå dette på, er ved at købe dit barn flyverdragter, idet de er nemme at tage af og på. Du kan finde en lang række forskellige flyverdragter hos luxkidz.dk, som vil holde dit barn varmt og tørt under skiferien. Mange gange kan barnet også bruge flyverdragten i skolen, så det er langtfra kun noget som kan bruges en gang. Husk også at det altid er en god ide at købe skiundertøj, for igen at holde bedre på varmen.

Overvej hvorvidt I skal melde børnene på skiskole

En anden overvejelse I bør gøre, er hvorvidt I bør sende jeres børn på skiskole. Dette kan især være en god ide, hvis det er en af de første gange at jeres barn står på ski. Her kan det være smart at sende dem på skiskole, for deres egen- og de andre skiløberes sikkerhed. Herudover gør det også at I med ro i sindet kan færdes på pisterne med jeres børn. Skiskolen tager også kun et par timer om dagen, og I har derfor stadig massere tid med jeres børn.