Rejsertilzanzibar

Rejser til zanzibar er blevet eftertragtet af mange

Her på Anatolienrejser, brænder vi for spændende rejsedestinationer. En spændende destination som bestemt er værd at tage i betragtning, er Zanzibar. Zanzibar er en del af Afrika og befinder sig lige ude for Afrikas østkyst. I et unionfællesskab med Tanganyika og udgør disse to lande tilsammen Tanzania. Et navn som er sammensat af de to landsdele. Tanzania og Zanzibar er med årene blevet utrolig eftertragtet at besøg, og dette er med god grund. De to lande byder på mange uforglemmelige oplevelser som ingen bør snyde sig selv for.

Skal man rejse til Tanzania bør man sørge for, at have god tid med sig i bagagen. En enkelt uge eller to, er sjældent nok for den eventyrlystne til at kunne nå igennem alle de oplevelser som Tanzania ellers byder på. Oplevelserne er som sagt, rigtig mange, men vi vil her nævne nogle af de mest essentielle som vil gøre hele turen mindeværdig.

Bestig Kilimanjaro

Uanset om man er til bjergbestigning eller ej, så er en tur op på Kilimanjaro noget de fleste vil kunne overkomme med god guidance. Med tæt på 5900 meter er bjerget det højeste punkt i Afrika og samtidig en fantastisk oplevelse som man bør tage med hjem i bagagen. Der findes mange forskellige ruter op ad bjerget, nogle sværere end andre, så der er sværhedsgrader til enhver smag. På vejen op til toppen er der flot natur at se i form af floddale og regnskov. Vil man have succes med at nå til tops, skal man regne med at bruge op til 7 dage. Men med godt selskab og flot natur vil sådan en tur hurtig føles alt for kort.

Dykning i Østafrikas varme vand

Fra et bjerg på 5900 meter over havets overfalde, kan Zanzibar også byde Zanzibardykningpå eventyr under havets overflade. Er man til 25 grader varmt vand og krystalblåt vand kan Zanzibar tilbyde lige netop dette. Til rimlige penge kan man på Zanzibar tage et dykkerkursus med professionelle instruktører. Herefter er der mange smukke dykkersteder at opleve rundt omkring Zanzibar. Der kan dykkes i flotte beskyttede laguner som har noget af det klareste vand og hvide sandbunde. Er man til de dybere dyk, kan man komme med på dybe huledyk eller lange dyk ned lang klippevægge i det klare vand. En tredje mulighed er at dykke ved de flotte koralrev som pryder Zanzibars vande. Her er der uanede mængder af dyreliv at se blandt de flotte koraller. På alle dykkerstederne kan der også være chance for at opleve fantastiske dyr, som delfiner eller store havskildpadder.

Safarieventyr i Tanzania

Er man mere til fastlandet dyreliv, er der også her rig mulighed for en uforglemmelig oplevelse. Tanzania byder nemlig på flotte safariturer gennem de store nationalparker og savanner som Tanzania er kendt for. Her kan man opleve at komme helt tæt på nogle af verdens mest storslåede dyr, hvor de kan ses i deres naturlige omgivelser. Et safarieventyr der uden lige bør opleves hvis man besøger Zanzibar eller Tanzania.

 

 

 

Hvide sandstrande