bilferie-med-boern

Underholdning til dine børn på bilferierne

Der er ikke længe til, at vinterferien så småt banker på og det er for mange børnefamilier i Danmark lig med skiferie – hvor de fleste familier også vælger, at ferieformen er kør-selv. Her har man som familie mulighed for helt selv at bestemme tempoet, ruten, men man har samtidig også friheden til at planlægge de seværdigheder og aktiviteter, der passer allerbedst til ens egen familie. Når det er sagt, så byder en kør-selv-ferie naturligvis også på en del mere planlægning og en masse timer i bilen – og for børnene kræver det underholdning på bagsædet.

Lige netop den problematik, har virksomheden HappyHello løsningen på. De tilbyder nemlig en abonnementløsning på kufferter, med legetøj og underholdning til familiens mindste. I denne artikel kan du læse mere fra HappyHello om, hvordan du og din familie slipper gennem bilferien uden de store sammenstød, og med god underholdning til bagsædets passagerer.

Ferietid med garanti for ro på bagsædet

Der er ingen tvivl om, at HappyHello med garanti vil kunne sikre ro på bagsædet for børn i alderen 0 – 6 år. HappyHello er specialiseret i at sammensætte såkaldte ekspert kufferter, der tager højde for både barnets alder og udviklingsstadie, så mor og far altid er sikret, at disse kufferter passer helt perfekt til lige netop deres barn. Det er også vigtigt at understrege, at legetøj ikke bare er legetøj – det er derfor vigtigt at finde lige netop det legetøj, der vil sikre allermest glæde, men som også vil udvikle og stimulere på de lange køreture.

HappyHellos ekspertteam lægger stor vægt på, at alle kufferter indeholder legetøj, der sikrer og bidrager til udviklingen af de børns motorik, sanser og sprog. Mor og far vil da også opleve, at HappyHellos ekspert kufferter samler familien til kreativ leg, samtidig med at de styrker koncentration, koordination, rytmik, indlæring og fantasi.

Tag HappyHello med på kør-selv-ferien

Så husk, når du er begynder at stresse lidt over planlægningen af familiens store kør-selv-ferie, at du altid kan slippe for lidt af planlægningen ved at besøge www.happyhello.dk og tilmelde dig vores ekspert kuffert. På den måde er du sikret, at der hver måned (uanset om det er ferie eller ej) lander en kuffert pakket af vores ekspertteam og skræddersyet til lige netop dit barn.

Vi tør godt at garantere, at små som store børn vil blive ellevilde over at få deres helt egen kuffert med på ferien. En kuffert, der vil være lig med ro, underholdning og stor legelyst på bagsædet i mange, mange timer og som uden tvivl også vil være med til at skyde ferien godt i gang for mor og far.

Gæsteindlæg fra happyhello.dk