Rejsen venter snart, og dit barn kan endnu ikke svømme – dette stykke udstyr har du brug for

contentDKEr det snart ved at være tid til, at I får støvet jeres pas af og pakket jeres kuffert, og går turen denne gang mod varmer himmelstrøg og derfor masser af oplevelser i pool og hav? Så er det en fordel, at dine børn kan svømme. På den måde kan du nemlig have mere ro i maven, og der er mindre risiko for, at de udsætter sig selv for farer. Derudover giver det dem en større frihed i at plaske rundt og bare have det sjovt.

Find udstyret til at lære at svømme online

Men kan dit barn ikke svømme, så er der ingen grund til bekymring. Du kan nemlig indkøbe dig noget udstyr allerede nu, der kan være med til at styrke dit barns færdigheder i vandet. Her er der for eksempel tale om et par svømmebriller. Der er nemlig mange børn, der hader at få vand i øjnene, og derfor kan det være med til at begrænse dem markant. Tag også et kig på svømmevinger, der sørger for, at dit barn altid holdes oven vande og glem så ikke en plade til svømning, der også kan være med til at give dit barn stabilitet i vandet.

Træn allerede nu og oplev trygheden

Når først du sørger for at have det rette udstyr, er det tid til træning. Derfor er der ingen tid at spilde, og det er bare med at komme ned i den lokale svømmehal og øve sig. Bare nogle få gange kan være med til at øge dit barns færdigheder i vandet og gøre det mere trygt her. Derfor kan det være en stor hjælp. Men tag også gerne udstyret med på ferien, således både du og dit barn kan holde ferie i vandet med ro i maven.