markedsforing-i-rejsebranchen

Markedsføringsbureau med speciale i rejsebranchen

Hos AW Media er vi en samling online marketingnørder, som til daglig sidder med SEO AdWords og Facebook Ads. Gennem tiden har vi valgt at specialisere os inden for et udvalg af brancher, for at kunne tilbyde vores kunder noget ekstraordinært i form af viden og erfaring. Hør hvordan vi er blevet eksperter i rejsebranchen her.

Arbejdet med kunder i rejsebranchen siden 2011

En af årsagerne til at vi har valgt at specialisere os i rejsebranchen er, at vi har arbejdet med kunder, som befinder sig i branchen, siden 2011. Blandt de største kunder vi samarbejder med den dag i dag, kan vi nævne Kipling Travel, Visit Greenland og Flyforsinkelse.dk. Gennem samarbejdet med disse kunder, har vi erhvervet os en masse viden både i branchen generelt, men især inden for online marketing aspektet.

Vi ved hvad der virker – både når det kommer til SEO, AdWords og Facebook annoncering.

Vi researcher løbende

For at holde os up to date med hvad der rører på sig, researcher vi løbende i rejsebranchen. Ved at holde os opdateret omkring hvad der er aktuelt i rejsebranchen, har vi bedre forudsætninger for at skabe gode resultater for vores kunder. Vi udnytter aktuelle emner og højsæsoner til at skabe infographics, artikler og indhold som skaber omtale.

På forkant med udviklingen

Målet med vores processer og arbejdsgange er at være på forkant med udviklingen inden for online markedsføring i rejsebranchen, hvilket vi forsøger at sætte ord på i vores Travel Univers. Travel Universet byder på emner som:

  • Målgrupperne vi arbejder med
  • Generelt om markedet
  • Tendenser i rejsebranchen
  • Populære søgeord i forskellige nicher
  • Prognose om fremtiden i branchen
  • Online marketing Best Practices

Du kan besøge Travel Universet ved at klikke her.