tjenpengepåferien

Tjen penge på ferien

At rejse kan være en dyr fornøjelse, alt efter hvor man skal hen og hvilke type hotel man ønsker at bo på. Dog er der råd for dette! Du kan udnytte den ofte lange rejsetid og tjene penge online. Dermed er rejsen ikke udelukkende en udgift og du kan bruge rejsetiden på noget fornuftigt.

Hvordan kan jeg tjene penge online?

Udviklingen i teknologien tillader at man kan tjene penge online når man er på farten. En af måderne hvorpå du kan tjene penge, er ved at deltage i online undersøgelser. Dette kan måske lyde kedeligt, men at blive betalt for sin mening, imens man udnytter noget spildtid er faktisk ikke så dumt. Det er tre forskellige typer af undersøgelser, som du kan deltage i:

  • Se reklamefilm – Mange virksomheder ønsker at høre forbrugernes mening, inden de sender en reklamefilm ud i æteren. Derfor kan du tjene penge på at se en reklamefilm og give din ærlige mening omkring denne.
  • Afprøv produkter – Ligesom med reklamefilm, vil virksomheder også gerne betale for, at få afprøvet nye produkter før de sender det ud i butikkerne. Her har du muligheden for, både at få gratis produkter og få penge for at afprøve disse.
  • Svar på spørgsmål – Yderligere er der de typisk undersøgelser, hvor du skal svare på en række spørgsmål. Disse spørgsmål kan være alt lige fra

Hvor meget kan jeg tjene online?

Der er forskellige fra virksomhed til virksomhed hvad de giver som belønning, når du har deltaget i en undersøgelser. Hos de fleste undersøgelsesvirksomheder skal du optjene point, hvor du herefter får din belønning. Dette betyder at du skal deltage i flere undersøgelser end kun en, for at få din belønning. Men når du er på ferie, har du masser af ekstra tid til dette.

Dog er det ikke altid muligt at tjene penge online, men derimod kan du opnå andre belønninger, som også kan bruges til ferien:

  • Penge – Du har muligheden for at tjene penge online hos visse undersøgelsesvirksomheder, som du kan bruge på din ferie og dermed har du nogle ekstra lommepenge.
  • Gavekort – Andre undersøgelsesvirksomheder belønner dig med gavekort til eksempelvis tøjbutikker. Dermed kan du købe tøj til din ferie, uden at tage penge op af lommen.
  • Lotterier – Mange undersøgelsesvirksomheder belønner også deres deltagere ved at lade dem deltage i lotterier, hvor man har mulighed for at vinde endnu flere penge. Dermed får du chancen for at få hele din rejse betalt, hvis du er heldig.