a-kasse rejse

Rejsemuligheder som arbejdsløs?

Elsker du at tage ud at rejse? Kan du hellere ikke forestille dig et liv uden rejser, selv som arbejdsløs? Frygt ej, med en a-kasse, har du stadig muligheden for at tage på rejse, her og der, som arbejdsløs. Find en oversigt over nogle A-kasser nu hos Mikonomi.dk.

Økonomisk støtte

A-kasser er først og fremmest en økonomisk støtte for dig, i tilfælde af at du bliver arbejdsløs. Den tilbyder dig dagpenge i din arbejdsløse periode, så du har mulighed for at betale dine omkostninger. Desuden er de udbetalte dagpenge generelt en god måde, at få styr på sin økonomi og forsørge sig selv mens du leder efter et nyt job.

Du modtager dagpenge dagligt og beløbet varierer i forhold til din nutidige situation. Det betyder at, hvorvidt du er selvstændig, deltidsforsikret, fuldtidsforsikret eller nyuddannet påvirker størrelsen på det udbetalte beløb. Men forskellen er hellere ikke bemærkelsesværdigt stor. Deres hovedformål er stadig at hjælpe dig økonomisk.

Du bliver udbetalt i højst 2 år , så i mellemtiden har du tid til at finde et job som kan få dig op at stå på din egne ben igen. Alt i alt sikrer A-kasser din økonomisk fremtid. De er en forsikring mod arbejdsløshed.

Hjælp med at komme tilbage på arbejdsmarkedet

I Danmark er der flere mulige A-kasser. Priserne varierer fra A-kasse til A-kasse men de fleste ligger ved 400-500 kr. om måneden og størrelsen på dagpenge beløbet ændres sig ikke fra den ene A-kasse til den anden. Af denne grund er den vigtigste faktor ikke prisen i sig selv men hvad selve a-kassen kan tilbyde dig.

Derfor er det en god idé at tjekke markedet godt og grundigt, før du vælger en a-kasse. Du skal finde a-kassen, der kan give dig, hvad du har brug for. Det kan anbefales, at du undersøger, hvad du får for dine penge. Prøv, at beregn a-kassens værdi på lang sigt og tænk strategisk.

Vælg A-kassen, der interesserer sig mest for dig og som reelt har lyst til at hjælp dig, hvis du kommer i den uheldig situation og bliver arbejdsløs. A-kasser kan nemlig hjælpe dig med at komme hurtigere tilbage på arbejdsmarkedet. Med en a-kasse, bliver du tilbudt  karriereplanlægning samt rådgivning om din nuværende jobsøgning så vælg den rigtige a-kasse som kan hjælpe dig med din personlige og professionelle udvikling.

Nemt og hurtigt overblik på Mikonomi.dk

Mikonomi.dk har du mulighed for at få et nemt og hurtigt overblik over nogle af Danmarks A-kasser. Med deres brugervenlige sammenligningstjeneste kan du få styr på de forskellige priser samt deres individuelle muligheder. Nu bliver arbejdsløsheden ikke et problem for din rejsetrang.