Lån til rejsen?

En normal hverdag kan hurtigt gå hen og blive småkedelig, og den ene dag føles blot som om den tager den anden. Arbejdet hænger en langt ud af halsen og den varme sommer med den gode sol, er på vej væk, og vinteren ligger på lur lige om hjørnet. Den grå himmel og børn venter derhjemme, efter en hård arbejdsdag.

Kom ned i den glade sol med et kviklån

Man behøver ikke længere være præget af disse lidt småkedelige omstændigheder. Få børnene passet, eller tag dem med på en rejse med det samme.

Et kviklån er en mulighed, som kan realisere ens drøm om blot at komme væk fra det hele i en uges tid. Varmen fra solens stråler og den afslappede stemning sydpå, kan give en et kæmpe energiboost, så man igen er klar til at tage hverdagens udfordringer med et smil.

Et kviklån er et nemt og hurtigt lån, hvor det ønskede beløb kan være i ens hænder allerede i løbet af få timer eller et par dage, alt efter hvilken långiver man vælger at få optaget sit kviklån ved. Grunden til den hurtige proces ved optagelse af et kviklån er, at man ikke behøver længerevarende samtaler med sin bank om, hvorfor man ønsker kviklånet optaget. Dertil skal man heller ikke stille værdi til sikkerhed, for at få kviklånet optaget. Man kan blot optage et kviklån ved at gå ind på en långivers hjemmeside og vælge det beløb man ønsker, og vupti, i løbet af meget kort tid er kviklånet i ens hænder, og man står nu med muligheden for at komme ned til de lækre omgivelser i syden. Du kan finde dem hos Lånio.dk

Kviklånet bør ikke anses som et lån, der kan skaffe ens drømmerejse på flere tyve tusinde kroner. Et kviklån er et relativt lille beløb på omkring de 5.000 kr. som kan give et hurtigt lille boost i økonomien, som kan realisere et impulskøb.

Ulemper ved et kviklån

En af ulemperne ved et kviklån er de høje gebyrer og renter, som långiver stiller som sikkerhed for lånet. Gebyrerne og renterne kan variere meget fra långiver til långiver, så det er er med at læse kviklånets betingelser ordentligt igennem, inden kviklånet optages.

Man bør også være opmærksom på at man ikke står registreret i RKI, da långiver ikke er glade for at låne kviklån til låntagere som står angivet i RKI.