Ja tak til sol, varme og lys

Nu har vinteren efterhånden varet længe nok, og jeg er klar til sol og sommer og dejligt vejr. Jeg er ærlig talt træt af gråvejr, kulde, regn og blæst, også selvom vi i det mindste har været forskånet for sne det sidste stykke tid. Men jeg er stadig dødtræt af at fryse hele tiden og at det bliver tidligt mørkt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Jeg vil virkelig gerne slippe for at fryse hele tiden, og kravle i seng klokken 21, fordi jeg ikke kan holde varmen af mig selv. Det gør det også så meget sværere at stå op om morgenen, fordi man ved, at man fryser tæerne af, bare man sætter dem på det kolde gulv. Og det bliver bare endnu værre, når man skal tage tøjet af for at gå i bad, og stå ved siden af vandstrålen og vente på at den varmes – det er decideret rædselsfuldt!

Ja tak til varme

I disse tider mindes man den varme sommer, hvor man næsten ikke kunne sove med dynen på af bar varme, og hvor man havde svært ved at drikke varme drikke. Man får helt lyst til at rejse langt, langt væk til de varme lande, for simpelthen at nyde, at man ikke fryser. Desværre har jeg ikke råd, fordi jeg lige har fået en øjenlaseoperation. Men hold op hvor ville jeg gerne til Thailand, Grand Canaria eller Tenerife og nyde varmen! Og så lyder det bare så eksotisk og varmt! Tænk at kunne slænge sig i en solstol ved en pool, med en eller anden lækker drink i hånden og sol i ansigtet? Det er virkelig noget man savner, når man skal op og på arbejde hver dag i gråvejr.

Ja tak til solskin

Men først og fremmest vil jeg gerne have solskin. Solskin kan virkelig hjælpe på mit humør, og gøre at dagen føles længere og mere overkommelig. Endelig kan jeg køre både til og fra arbejde uden cykellygter, og nu glæder jeg mig til de lange, lyse aftenener, som efterhånden må være på vej. De aftener der indbyder til en gåtur, i stedet for at sidde og hænge foran tv’et hele aftenen.

Ja tak til mere fritid

En anden ting der ofte følger med sommeren, lyset og varmen, er at man får mere fritid – eller føler at man får mere fritid. Der er flere lyse timer, hvilket opfordrer én til at stå tidligere op, så man får mere ud af dagen. Og hvis man sover 1-2 timer mindre om natten om sommeren end om vinteren, har man pludselig nogle ekstra timer at nyde solen, varmen og lyset i! :)