Afbestillingsforsikring kan sikre dig hvis boligen brænder inden afrejse

Husk rejseforsikringen

Rejseforsikringer er ikke verdens fedeste emne at tage op, men på en rejseblog kan man altså ikke komme uden om det i længden. Det er vigtigt at have en rejseforsikring både før og under rejsen, så man kan koncentrere sig om alt det lækre ved rejsen, i stedet for at skulle bekymre sig om potentielle risici. Hvis du ikke allerede har en rejseforsikring, så prøv at besøge Selandiarejseforsikring.dk

Hvis du som så mange andre køber din rejseforsikring hos dit rejsebureau, så tænk dig om en ekstra gang, for det betyder at du sandsynligvis betaler overpris for forsikringen. De fleste rejseselskaber, samarbejder med forsikringselskaber om forsikringerne, hvilket betyder at du kommer til at betale for begge virksomheders arbejde. Derfor bliver rejseforsikringen billigere, hvis du tager køber den et sted uden mellemmand, så der kun er et firma, der skal tjene penge på den.

Har du sørget for at have en afbestillingsforsikring?

Det er en rigtig god ting at have en afbestillingsforsikring, så man er på den sikre side, hvis der sker ting, der betyder at man ikke kan komme afsted. Specielt hvis man køber sin rejse i god tid, kan der opstå mange uventede komplikationer, som betyder at man ikke kan komme afsted. En afbestillingsforsikring sørger for at du ikke også skal lide et økonomisk tab, hvis du ikke kommer afsted, og så kan du altid tage afsted, når der er kommet styr på tingene derhjemme.

Det er klart at en afbestillingsforsikring ikke gælder i alle tilfælde, man får ikke penge tilbage, hvis man bare fortryder destinationen eller lignende. Forsikringen dækker over så forskellige ting som skader og sygdom på en rejsedeltager inden afrejse, par som separeres, indkaldelse til værnepligt eller uheld i boligen, som eksempelvis brand eller indbrud.

Føg dig sikker på ferien

Når først du er kommet afsted, kan der ske ting, der betyder at man er nødt til at komme hjem. Den største potentielle synder er sygdom, som ikke nødvendigvis kræver at man kommer hjem, men at man bare bliver indlagt lokalt. Ikke desto mindre er det ødelæggende for ferien, hvorfor det er rart at modtage erstatning. En anden ting som virkelig kan ødelægge ferien er, hvis bagagen ikke dukker op. I dette tilfælde får man 1.000 per dag de første fem dage, så de udgifter man måtte have til nyt tøj eller lignende kan dækkes.

Efter at have læst dette tænker du dig forhåbentlig om næste gang du bestiller ferie. Husk at det ikke er det billigste at købe forsikringen gennem rejseselskabet, udnyt muligheden for at springe mellemmanden over, hvis du vil spare penge.