Få fornyet energi med en ny kaffeautomat til kontoret

Kaffe, livets eliksir eller flydende guld. Kært barn har mange navne og kaffe er ingen undtagelse. Kaffe betegnes for mange mennesker som noget eneste der får dem i gang om morgenen og holder dem i gang i løbet af dagen. Derfor kan en kaffeautomat være en vital del af et kontorlandskab og faktisk højne produktiviteten.

Kaffeautomater, kontorets livsnerve

I engelske termer finder man udtrykket “Water Cooler Talk” som betyder at man har en afslappet samtale omkring vandautomaten. I Danmark findes dette udtryk ikke rigtigt også dog. Kaffeautomaten er på mange måder vores “Water Cooler” og snakken kan nemt gå når man skal hente en kop sort forfriskende kaffe eller en lækker Caffe Latte. Kaffe er manges måde at komme igennem en lang arbejdsdag med udfordrende arbejdsopgaver. Kaffeautomaten kan derfor være som sendt fra himlen og redde enhver dag, ligemeget hvor meget det regner, blæser og cyklen er punkteret.

shutterstock_325899821

Flere forskellige muligheder

Når man skal vælge en ny kaffeautomat til sin virksomhed har man flere forskellige valgmuligheder med hensyn til hvilken salgs kaffe man vil bruge:

  • Instant kaffe
  • Formalet kaffe
  • Helbønne maskine
  • Espressomaskine

Disse forskellige kaffetyper er afgørende for både kvalitet, bryggehastighed og pris. Vælger man en maskine med instant eller formalet kaffe er bryggehastigheden forholdsvis høj og man slipper dermed for at der bliver lange køer for at få en kop kaffe. Prisen er også noget lavere end ved de andre muligheder, men når prisen er lav følger kvalitet som regel med ned.
I dagens Danmark er antallet af kaffe connoisseurs steget støt gennem de seneste år og kravet til kvalitetskaffe på arbejdspladsen er dermed også steget. Med en helbønne eller espresso kaffeautomat sikrer man sig at man får kvalitetskaffe hver eneste gang og dermed mere tilfredse medarbejdere. Prisen bliver selvfølgelig højere når man benytter sig af friskmalede bønner og bryggehastigheden er noget lavere end ved de førstnævnte muligheder.

Uoverskueligt? Bare rolig, der er hjælp at hente

Lyder valget af kaffeautomater som en stor opgave, så bare rolig, Ekspertvalg.dk er til for at hjælpe dig. Når du har udfyldt formularen på hjemmesiden modtager du efter kort tid op til 4 tilbud på kaffeautomater til lige netop din virksomhed. Du kan desuden spare op mod 30% og tilbuddene er selvfølgelig 100% uforpligtende og gratis.