minilaan-billede

Få et billigt minilån til rejsen

Står du og skal på ferie, men mangler du lidt ekstra i lommepenge? Du kan finde et billigt minilån ved at vælge den bank, som passer bedst til dit behov. Du kan sammenligne minilån ved at bruge nedenstående beregner. Hos flere udbydere kan du få pengene med det samme, og nogle steder kan du endda få et minilån gratis. Hos Mikonomi.dk kan du sammenligne udbydere, så du finder frem til det billigste lån.

Hvad er et minilån?

Et minilån er stort set det samme som et kviklån. Det er kendetegnet ved et relativt mindre lånebeløb end typiske banklån, og med en kortere låneperiode. Nedenunder ses en boks med fakta omkring et minilån, som er værd at vide.

Lånebeløbets størrelse Oftest 100 kr. -6.000 kr
Lånets løbetid Op til 30 dage
Rente 10 – 30 %, mulighed for gratis lån

Hvordan optager jeg et minilån?

Du kan optage et minilån online, og det er både nemt og hurtigt at ansøge. På Mikonomi.dk indtaster du dit ønskede lånebeløb, hvorefter du får en nem og overskuelig sammenligning af dine muligheder.

Herefter er det op til dig at vælge, hvilket minilån, der passer bedst til dig og dit behov. Når du har valgt det lån, der virker mest interessant, klikker du på knappen “ansøg lån”, hvorefter du sendes over på den pågældende låneudbyders hjemmeside. Herfra skal du blot udfylde et par felter, ofte cpr, telefonnummer og email.

Det er som sagt nemt og hurtigt at optage et minilån, og når låneansøgningen er udfyldt, skal du blot vente på, om du bliver godkendt. Du får ofte svar efter et par minutter. Bliver du godkendt til lånet, vil du hos nogle udbydere have pengene på din konto allerede inden for 1 time.

Fordele ved et minilån

En af fordelene ved et minilån er, at man kan optage det hurtigt. Du skal altså ikke igennem en større og længerevarende ansøgningsprocess. Selve tilbagebetalingen sker også hurtigt, ofte efter 30 dage. Hvis man optager et minilån, er man altså hurtigt inde og ude af en lånesituation. Nedenstående viser de største fordele ved et minilån:

– Det er hurtigt og nemt at ansøge

– Pengene udbetales hurtigt

– Du skal ikke stille sikkerhed

– Du skal ikke forklare, hvad du skal bruge pengene til

Ulemper ved et minilån

Ulempen ved et minilån er, at man typisk betaler en højere rente på denne type helt korte lån, end man vil gøre på lån med længere løbetider. Derudover er det vigtigt at man gør sig klart, om man er istand til at tilbagebetale lånet, når lånet skal indfries.

Hvad er renten og gebyrerne ved et minilån?

Renten på et minilån ligger typisk mellem 10-30 % + i rente. Når du skal ansøge om et lån, er det vigtigt at du ikke kun kigger på hvad renten er, men også lånets ÅOP. ÅOP står for de årlige omkostninger i procent, og er altså inklusiv renter, stiftelsesgebyrer osv.

Selvom ÅOP’en på minilån er højere, end den er på andre typiske bank lån, så er der også andre muligheder. Det er nemlig sådan, at du kan få et minilån helt gratis. Det vil sige, at du hverken betaler renter eller andre omkostninger af dit minilån. Låner du eksempelvis 4.000 kroner, er det også det beløb, du skal betale tilbage. Vær dog opmærksom på, at det ikke er hos alle udbydere at dette tilbud gælder.