sikre-dit-hjem-mod-indbrud

Beskyt dit hus mod indbrud inden du rejser til udlandet!

Når du står for at rejse til udlandet, kan det godt betale sig at  beskytte din bolig imod indbrud. Til trods for, at man hellere vil fokusere på alle de glæder der er ved at rejse på ferie i udlandet, er der hvert år familier der kommer hjem til et raseret hjem. Se nedenfor hvordan du sikre dig imod netop dette!

Hvordan sikrer du bedst dit hjem imod indbrud?

Der er en del måder hvorpå du kan sikre dit hjem imod indbrud. For det første ved at sikre døre og vinduer med ekstra låse. Du kan eksempelvis købe en Ruko Vindueslås 1680, der låses ved et led tryk på cylinderen uden brug af nøgle. Derefter kan låsen kun åbnes med nøgle.

Til din yderdør kunne f.eks. købe en Ruko 8788 ekstralås, som egner sig til døre uden dørgreb. Zeiss ekstralås egner sig specielt godt til døre hvis konstruktion gør, at man ikke kan montere en standard indstukket lås. Hvis du er interesseret i flere muligheder, kan du se mere på billigsikring.dk.

I tilfælde af, at der er indbrud mens du er på ferie i udlandet, kan et deponeringsskab sikre dig mod mange ærgrelser. Her kan du nemlig låse dine mest dyrebare ejendele, og det er noget usandsynligt, at en indbrudstyv vil kunne åbne deponeringsskabet eller tage det med sig.

Hvad kan dine naboer gøre?

Udover de mere tekniske løsninger kan også dine naboer gøre en forskel. De kan eksempelvis gå en runde om dit hus, eller gå forbi din lejlighed og tjekke at alt er som det skal være, en eller to gange dagligt.

I kan også aftale, at din nabo parkere sin bil eller cykel i din indkørsel, mens du er afsted på ferie. Det er også en god idé at få naboen til at tømme en udendørs skraldespand, således at det ikke springer en eventuel indbrudstyv i øjnene, at huset står tomt.

Er du villig til at ofre en smule strøm, kan du lade en radio køre, og på den måde mindske risikoen for at indbrudstyven vælger lige præcis dit hjem. Samlet vil disse tips til at sikre dit hjem imod indbrud sandsynligvis have en god effekt – særligt nabohjælp har vist sig at være utrolig effektivt. Dog kan man desværre altid være uheldig.

God sommer og held og lykke med at sikre dit hjem!