quote_0

At rejse er at leve

Efter en lang vinter virker udsigterne til sol, varme og oplevelser absurd langt væk. Alligevel kan man ikke lade være med at drømme sig væk til fjerne himmelstrøg, hvor dunjakker, halstørklæder, lange bukser og uldsokker er pakket langt væk. Kipling Travel har mange års erfaring med at sende eventyrlystne afsted på sit livs drømmerejse – en drømmerejse hvor du i høj grad kan være med til at påvirke udfaldet.

Rejser med personlighed

I en tid hvor mange rejsebureauer eksisterer digitalt, bliver mange rejser standardiserede, volumenprægede og ensartede. Men er man som menneske en standardiseret organisme på to ben, med arme hud og hår?  Ja det er man, men dertil kommer, at man også rummer en unik personlighed. Det samme gør sig gældende for rejser. Skelettet for rejsen er måske sat, men vi kommer ikke udenom, at en rejse kræver interaktion, og derfor er du i høj grad med til at præge udfaldet af en rejse – og dermed rejsens personlighed. Kipling Travel er et vidensbureau med passion for de personlige rejser. Der deles gerne ud af personlige erfaringer, og har du et ønske til din drømmerejse, gør Kipling Travel det bedste for at imødekomme denne drøm.

“It’s better to see something once, than hear about it a thousand times”

Foruden at vægte den personlige rejse højt, er Kipling Travel også passionerede omkring at sende rejsende til sjældne og unikke egne af verden, der er mindre turistede, og mere autentiske. Kipling Travel har rejser til alle verdens kontinenter, og du kan således rejse både nord, syd, øst og vest til enestående spektakulære områder, langt fra den danske kulde, stress og mørke. Tag på Gorillasafari i Uganda, fisketur til Maldiverne, malerferie i Italien, fotosafari i Borneo, inkatrekking i Peru, ørkensafari i Marokko, kulturferie i Kina eller vandreferie i det naturskønne New Zealand.

Eventyret driver værket

Kipling Travel er et hold af passionerede fagfolk, der alle påskønner rejser som en levevej for et værdigskabende liv. Om det er en weekendtur til Irland eller længere sigt med bjergbestigning, er det eventyret, der driver værket og lysten til at rejse. Som det så fint udtales “Travel is the only thing you buy, that makes you richer.” Denne ånd er med på alle Kiplings Travels rejser, hvorfor der stræbes efter at give dig en så unik og personlig rejse som muligt. Du kan godt begynde at sætte forventningerne op, for lige om hjørnet venter din drømmerejse.